Elikkä käytiin taas vaihteeks saksas ostamas uus auto. Tietenkin tuli paljo shoppailtua kuten voi arvata, ja rahaa tottavie meni. Tässä lyhyesti mitä ostin: ipodin kuulokkeet, kahdet farkut, pari paitaa, laukku, puma-hajuvesi, 7 pulloa lakkaa, 10 pakettia teetä, 2 pakettia kestoväriä(punainen ja sinimusta), 6 levyä(Apocalyptica, Green Day, My Chemical Romance, Lenny Kravitz, Roy Orbison ja Tracy Chapman), uudet tennarit, niittivyö ja paljon muuta.

Jotenkin täällä suomessa on alkanu kaikki menemään päin persettä, ihmiset on huonolla päällä ja angstaa ja kiukuttelee. Onneks tänään oli hyvä päivä, menin kaverin kanssa ulos ottamaan kuvia ja joistakin tuli ihan hyviä jopa :D Nuoren ihmisen ikuinen ongelma, mitä tekisi aikuisena työkseen? Päässä on käynyt vanhempien unelma ammatit, mutta vaan vähän enemmän riskeeravat ammatit kiinnostaa. Unelmana on valokuvaaminen, mut myös lävistäminen ja tatuoijjan työ kutsuu. Sit pitäis tässä viel miettiä meneekö lukioon vai amikseen. Miks elämä on tehty näin mutkikkaaksi? Murrr tekis vaan mieli lähteä maailmalle.

Jippii huomenna pääsen naantaliin vähän kuvailemaan kun porukat menee merisaliin oluelle siksi aikaa. Pitäis täs ehtii joku päivä turkuunki ostoksille. Ainii ja kesätyöstä ei ole mitäään käryä. Ekalla loma-viikolla tosin mennään koko perhe Firenzeen, Italiaan. Mennään sieltä päiväksi Roomaan varmaan junalla ja nähdään Colosseum! Tulee varmasti otettua paljon hyviä kuviaaa^^ Ja suunnilleen 3 kuukauden päästä tukka vaihtaa taas väriä, tulee sinimustaa (;

Tässä oli tämän hetken terveiset, ehkä myöhemmin kuvia saksasta ^_^